Να προσέχεις για 2-3 μέρες ακόμη…

Είδες; Σχεδόν πέρασε. Ξέρω πως φοβήθηκες πάλι . Δεν είναι ανάγκη να μου μιλάς και είμαι καμιά ξένη. Εγώ μιλάω στο εγώ. Άρα φοβηθήκαμε λίγο. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε και κάτι άλλο εκτός από το να φοβηθούμε. Μεγάλη η απόσταση…. ένιωσα πάλι σα να είμαι σε μια κρυστάλλινη μπάλα … Πάντως η περίπτωση να πεθάνει η αδελφή μου θαρρείς πως είχε την δύναμη να με αποτελειώσει. Ομως δεν έχει φτάσει ακόμα η στιγμή και καλό θα είναι να πεθάνω πριν από εκείνη. Πάρα πολύ το εύχομαι να χαθώ πριν χάσω κάποιον από τους ανθρώπους που λατρεύω … Η μαμά μου ήταν αρκετή και φυσιολογική απώλεια.

Βεβαία δεν καταλαβαίνω γιατί τα γράφω αυτά στη χαρτόκουτα του μυαλού (?) μου, τη στιγμή που μια χαρά πήγαν όλα. Όπως ήταν φυσιολογικό πατέρας μάνα και κόρη κόλλησαν και πέρασαν τον ιό της πανδημίας. Ήταν φυσιολογικό όταν κάθε σπίτι σχεδόν στο Λονδίνο έχει περιστατικό με κόβιντ. Ευτυχώς οι Κασσάνδρες στην οικογένεια της δικής μου Ατατλής δεν επιβεβαιώθηκαν. Κάθε περίπτωση και διαφορετική γύρω μου. Ο άντρας της πρώτος με πάρα πολύ δυνατούς πόνους σε όλο του το κορμί και στον λαιμό και δέκατα, η Νορίτα μου λίγο πιο άνετα με πονοκέφαλο και δεκατικό πυρετό, η αδελφή μου τώρα με τρεις μέρες πυρετό μέχρι 38,5 που υποχώρησε… και τώρα περιμένει να περάσουν και οι επόμενες ημέρες…..

Ένιωσα ένα μικρό τσίμπημα εγωισμού. Σε απλό διάλογο της είπα να συνεχίσει να προσέχει γιατί είναι πονηρό κουμάσι. ουφ… μου είπε πως της κάνω πολύ μεγάλο κακό στην ψυχολογία της και πως ξέρει πολύ καλά πως ακόμα κινδυνεύει αλλά δεν πρέπει να της το θυμίζω… Δεν καταλαβαίνω βέβαια γιατί με πιάνει το παράπονο. Με την αδελφή μου έτσι είμασταν πάντα. Μάνια μη με πιέζεις…

Πάντως ως συμπέρασμα είναι ανακούφιση που κόλλησαν τον ιο και τον ξεπερνούν σχεδόν ανώδυνα. Τώρα από την οικογένεια μένει το μεγάλο μου αρσενικό ο Ιωσήφ.

Καληνύχτα Μορεάλη μου 🙂

16 σκέψεις σχετικά με το “Να προσέχεις για 2-3 μέρες ακόμη…

    1. Κάτι πλασματάκια σαν εσάς, χωρίς να προκαλούν τον κίνδυνο μπορούν να αναμετρηθούν όποτε βρεθεί μπροστά τους και να βγουν νικητές.

      Ναι η αλήθεια είναι πως γενικά ο κακομοίρης ο ιός προσπαθεί να επιβιώσει αλλά δεν…
      Οσο για την οικογένεια… τι να πω … χαχαχαχα
      χαχαχαχα γελάω με τη μασκούλα σου χαχαχα
      αχ … σε λατρεύω …
      lemi boukalione osi tou zour !!!

      Αρέσει σε 2 άτομα

    1. Όλα καλά Βασίλη μου, πραγματικά ειδικά στο Λονδίνο που μένει η οικογένεια της αδελφής μου είναι σχεδόν ακατόρθωτο να μην κολλήσουν όλα τα νοικοκυριά. Για τους επόμενους 5 με 8 μήνες δεν θα με τρώει η ανησυχία πια !
      Καλή εβδομάδα εύχομαι 🙂

      Μου αρέσει!

  1. Τι να πω βρε Μάνια!
    Όλα μαζί! Όταν έρχεται ένα κακό, όταν φτάνει μια δοκιμασία, λες και έχουν …στοίχημα μεταξύ τους να φτάσουν όλα μαζί. Για να κάνουν την τελική κρίση και αναμέτρηση. Η αδελφή με την οικογένειά της αυτή τη φορά. Με την πανδημία της εποχής μας. Πέρασε και αυτή η μπόρα και αυτό είναι το πιο σημαντικό.
    Εύχομαι στους ανθρώπους σιδερένιοι και σε σένα πάντα θετικές σκέψεις όπως ακριβώς σε γνωρίζουμε.
    Καλό σας Σαββατοκύριακο.

    Αρέσει σε 1 άτομο

    1. Σε ευχαριστώ Γιάννη μου. Ναι όλα πήγαν καλά. Βήμα βήμα σε μια εποχή όπως λέει και ένας φίλος μου που έχουμε χάσει την αίσθηση του χρόνου μιας και ο τρόπος που μετράμε μέσα μας τον χρόνο δεν είναι με ρολόι, άλλα με στιγμές έντονης συγκίνησης από μια συναυλία, μια θεατρική παράσταση, μια εκδρομή σε έναν τόπο που δεν έχουμε επισκεφτεί, με τις διακοπές του καλοκαιριού, με συγκεντρώσεις με φίλους κ.α.
      Σε φιλώ καλή εβδομάδα 🙂

      Αρέσει σε 1 άτομο

      1. Δεν είναι άσχημο να μετράς το χρόνο με γεγονότα αλλά να είναι όμορφα, θετικά. Έχει τη μαγεία του, τις στιγμές του. Γεμίζει έτσι όμορφα σαν πίνακας ζωγραφικής.
        Στέλνω ευχές για καλή βδομάδα.

        Αρέσει σε 1 άτομο

  2. Από καιρό εις καιρού περνάω από εδώ Μάνια μου και στην βόλτα μου σε όσα δεν διάβασα, απόλαυσα τις πανέμορφες φωτογραφίες σου …
    Ομως πήγαινα από την χαρά στην λύπη και τανάπαλι για όσα περάσατε αυτόν τον καιρό..
    Ομως τέλος καλό όλα καλά κορίτσι μου.
    Ας είναι η καινούργια χρονιά να είναι μαζί σας χαρούμενη, με υγεία και ότι εύχεσαι να στο πραγματοποιήσει!!
    Να είσαι καλά και να κάνεις ότι αγαπάς!!! ❤

    Αρέσει σε 1 άτομο

    1. Καλώς την μου 🙂
      Τα πάνω και τα κάτω της ζωής στο ημερολόγιο μιας ξανθιάς χαχαχα
      Να σαι καλά Σμαράγδα αααα ωραία,
      σύμπαν με ακούς??? θέλω να πάω Λονδίνο να δω την αδελφή μου που δεν την έχω δει εδώ και κοντά 7 χρονιά και μετά να περάσω και από την Ελλάδα να δω φίλους και να κάνω τις αταξίες μου ! Σύμπαν με άκουσες?? οβερ!
      Και σε σένα τα καλλίτερα εύχομαι 🙂
      Φιλί.

      Μου αρέσει!

  3. Δεν σας έρχομαι καλή μέρα μου φαίνεται. Πολλά τα κρούσματα. Πφφφ να δω πόσο θα αντέξουμε.
    Ελπίζω να το περάσουν όσοι κολλήσουν ελαφριά. Ουτοπία θα πεις, δεν θα ναι η μόνη σε τούτη τη ζωή θαρρώ.

    Μιας και το είδα, η σκέψη να φύγω πρώτη πόσο έχει στοιχειώσει και το δικό μου το μυαλό.
    Τελικά έφυγε ο πατέρας μου.
    Δεν θα άντεχα να δω άλλον.
    Θα άντεχα φαντάζομαι αλλά δεν θα θελα μια τέτοια ζωή.

    Καλησπέρα, με υγεία ευελπιστώ!

    Αρέσει σε 1 άτομο

    1. Όλα καλά, έτσι και αλλιώς η ζωή έχει γεύση από αλάτι δακρύων αλλά και μελάκι χαράς..
      Μια χαρά μέρα έρχεσαι μακάρι όλοι πραγματικά να το περνούσαν όπως η αδελφή μου και η οικογένεια της, όμως έχω και δύσκολα περιστατικά καθώς και περιστατικά που χάθηκαν μεγάλοι σε ηλικία άνθρωποι.

      αχμμ τα συλλυπητήρια μου…. Τι να πω, η ζωή μας δίνει την απώλεια για να μαθαίνουμε από τον διαχειρισμό της. Να είναι σε φυσιολογική ροή ζητάω… αλλά και αυτό στενεύει όσο μεγαλώνω σε ηλικία ουφ ας το καλό μου …
      Να τους χαρώ όσο τους έχω, να προλάβω να κάνω του κόσμου όλες τις αταξίες μαζί τους χαχαχα

      χιχι το χάρηκα που πέρασες, έσπασε η ρουτίνα χιχιχιχι
      Καλή εβδομάδα 🙂

      Αρέσει σε 1 άτομο

  4. Εχω αυτόματη γαργαλιέρα κατά την έξοδο από το μπλογκ μου χαχαχα
    Ναι κάτι θυμάμαι!!! Είχα έρθει να σχολιάσω μάλιστα αλλά κατι μου ζητούσε και είχα μπερδευτεί ως συνήθως !!! Τώρα που μεγάλωσα και σ αυτή τη γειτονιά, όλα καλά 🙂

    Καλή εβδομάδα 🙂

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε