Μια μεγαλοσαλάτα

Ε καλά τώρα, το έχεις κάνει συνήθεια τον τελευταίο καιρό να μου φέρνεις μόνο τις σαλάτες του μυαλού σου. Σταμάτα να με πιάνεις από τα μούτρα γιατί γενικά, έχει αλλάξει λίγο η ψυχολογία μου. Τώρα είναι πιο ευδιάκριτο, ξέρεις καθώς γερνάμε γίνεται όλο και πιο δύσκολο να κρυβόμαστε. Κάτι όπως οι ρυτίδες στο πρόσωπο, έτσι και οι διάφορες γρατζουνιές της ψυχής με τα χρόνια μάλλον γίνονται πιο βαθιές.

Η μαλούμα θα είχε τα γενέθλιά της, τη σκέφτομαι έντονα και πριν από λίγο καιρό μου έλεγε η Αγγελική πως με τα χρόνια έχει κληρονομήσει το υπερβολικό άγχος της. Δεν πάω πίσω τελικά, θυμάμαι που μου είχε πει πως όταν κάποιο γεγονός της χτυπά την πόρτα, η πρώτη της σκέψη έχει δείγματα πανικού, οπισθοχώρησης… ε λοιπόν όσο περνούν τα χρόνια νομίζω πως της μοιάζω σε αυτό. Μπορεί πάλι και όχι. Ας μην ξεχνάμε είμαι και τεμπέλα εκτός από ξανθιά και θεά.

Το θέμα είναι, πως αυτή η σαλάτα, αυτό αχ δεν είμαι καλά, αχ γιατί όλα στο μυαλό μου γυρνούν με οριακή ταχύτητα πανικού, με πιάνει όταν ακριβώς δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος πανικού. χαχαχαχαχα μόλις θυμήθηκα αυτό που έλεγε η μαλούμα…. της Μάνιας να της βάζετε δύσκολα, μόνο τότε δεν την πιάνει η τεμπελιά της… Ίσως λοιπόν να έχω κάποια αλλεργία, φοβία, τεμπελιά στη χαρά.

Να χαίρομαι μόνο όταν υπάρχει η ανάγκη να με βλέπουν οι άλλοι χαρούμενη, πσσσσ τι είπα τώρα? Αντε να ψάξει τώρα κάποιος να ψυχαναλύσει χαχαχαχαχα

Την Παρασκευή που δεν δούλευα πήγα και κράτησα συντροφιά για πρώτη φορά στη Σοφία την κόρη της Μαίρης. Πολλά προβλήματα υγείας αυτό το παιδί, τρεις εβδομάδες στην εντατική μέχρι να την ηρεμήσουν από τις επιληψίες. Έτρεχε και δεν έφτανε η Μαίρη… και την μια μέρα βγήκε η κόρη της από το νοσοκομείο και την επόμενη έπρεπε να πάει στην κηδεία του αδελφού της που έφυγε ξαφνικά από καρδιά την Τετάρτη. Μου έδωσε ευκαιρία να κάνω μια όμορφη πράξη για την ψυχή του αδελφού της και έτσι τη μοναδική μέρα της αργίας μου της πρότεινα να κρατήσω τη Σοφία για να πάει όλη η οικογένεια στην κηδεία. Ευτυχώς ήταν ήρεμη η Σοφία, αγγελούδι που κοιμόνταν. Αυτά είναι ζοριλίκια.

Τέλος πάντων, όλα πάνε καλά στα δικά μου. Δεν ξέρω πότε θα σκάσει δουλειά στην καθημερινή μου εργάσια και θα τρέχω με ρυθμούς πανικού, ίσως μεγαλοδευτέρα, ή ακόμη χειρότερα μεγαλοπαρασκευή… Σπάσιμο οι πασχαλινές αργίες στο Μόντρεαλ. Επίσημη αργία από το κράτος η καθολική Μεγάλη Παρασκευή. Την Παρασκευή καθόμουν, το Σάββατο όμως είχα σχολείο. Ερχεται Μεγάλη Εβδομάδα, την όποια θα δουλεύω κανονικά. Το παλιό παλτό όμως δεν θα δουλεύει Μ. Παρασκευή και Δευτέρα του Πάσχα. Έκανε όνειρα να μου κάνει έκπληξη να πάμε στον ξάδελφό μου σκεπτόμενος πως το Μ. Σάββατο δεν έχω σχολείο. Και σωστά το σκέφτηκε, μόνο που σε αντίθεση με εκείνον δουλεύω στις δικές του αργίες… Καθολικοί, Ορθόδοξοι, σαλάτα.

… αν με ρωτάς για αυγά θα βάψω, μαγειρίτσα θα φτιάξω αυτή τη μούφα με τα μανιτάρια… Με τα χεράκια μου θα αγοράσω τσουρέκι και κουλουράκια… και θα στολίσω και το σοκολατένιο κουνελάκι που μου έδωσε ο μικρός μου Θωμάς.

Μη με κοιτάς, έχω διαβάσει για να διορθώσω τόσα κείμενα από τον παπά, που Εκκλησία δεν θέλω να πάω… έχω και κάτι μικρό αμαρτίες που πρέπει να επικοινωνήσω με τον Θεό…. και να πω και την αλήθεια αυτό το καθολικοι, ορθόδοξοι, ευαγγελιστές, μάρτυρες, προτεστάντες … τον σταυρώνουμε συνέχεια…

Τέλος πάντων σαλάτα είπαμε ,,,, και ως σαλάτα έχουμε κλείσει εισιτήρια τη Μεγάλη Πέμπτη γι αυτή την παράσταση.

Μια μικρή ανάταση ψυχής….

Αμα είναι να γίνουν σαλάτα όλα ας γίνουν με μαγικό τρόπο..και πολυπολιτισμικά

Καληνύχτα Μορεάλη μου

27 σκέψεις σχετικά με το “Μια μεγαλοσαλάτα

  1. Σχετικά με το πρώτο μέρος της ανάρτησης, έχεις σκεφτεί ποτέ την περίπτωση να είσαι… ψώνιο; 😂😂😂
    Σχετικά με τη Μαίρη, για μια ακόμη φορά, απέδειξες το μεγαλείο της ψυχής σου και ναι, πολύ σωστά έλεγε η Πόπη, στη Μάνια να βάζεται δύσκολα, γιατί βαριέται.
    Σχετικά με τις διαφορετικές αργίες για το Πάσχα, πράγματι είναι σπάσιμο!
    Τέλος, το ότι θα δούμε Κέλτικες Ψευδαισθήσεις τη Μεγάλη Πέμπτη, αναρωτιέμαι αν είναι αμαρτία ή αν παίρνουμε άφεση λόγω πολυπολιτισμικότητας. Θα δείξει. Σε κάθε περίπτωση…
    La vie est belle avec toi! ❤️❤️❤️

    Αρέσει σε 2 άτομα

    1. ψώνιο? τι μπανάλ!!! Απλά μια θεά είμαι, φυσική ξανθιά, ταπεινή …

      … ήταν στενοχωρημένη, πιεσμένη, ζορισμένη, χαμένη και είναι φίλη μου. Μου έχει συμπαρασταθεί σε πολλές ανάλογες στιγμές μου. Είμαστε φίλες είναι αυτονόητη κίνηση και δεν κρύβει κανένα μεγαλείο ψυχής.
      Επίτηδες το έλεγε η μαλούμα, για να μου δίνει δύναμη μήπως καταφέρω να συγκεντρωθώ.

      Ούτε και εγώ μπορώ να πω … πάντως, όταν θα με κρίνει ο Θεός έχω πολύ πιο καραμπινάτες αμαρτίες !!!!
      Σε κάθε περίπτωση lemi mpoukalione osi tou zour 🙂

      Αρέσει σε 1 άτομο

  2. Κρατώ το κερασάκι της σαλάτας σου «καθώς γερνάμε γίνεται όλο και πιο δύσκολο να κρυβόμαστε» και σου στέλνω τις πασχαλινές ευχές μου, Μάνια μου. Όσο για το αλισβερίσι σου με τον Ύψιστο, νομίζω πως διευθετήθηκε μέσα απ’ τη συντροφιά που έκανες στην Σοφία. Κάτι τέτοιες πράξεις είναι που έχουν αξία στο τεφτέρι Του. Ούτε γονυκλισίες, ούτε μεγαλόσταυροι, ούτε πολυπολιτισμικές σταυρώσεις. Μία είναι η θυσία Του κι αν κάποιος θέλει να ονομάζεται πιστός, απλά ακολουθεί τις διδαχές του. Τα υπόλοιπα είναι «μαϊντανοί» για σαλάτα.
    Να περάσεις όμορφα στη συναυλία αυτή και σε ό,τι άλλο κάνεις αυτές τις γιορτές!

    Αρέσει σε 2 άτομα

    1. Στα αλήθεια στο λέω αυτό το φρουτάκι γίνεται όλο και πιο δύσκολο. Και το θέμα είναι πως στα παιδάκια είναι χαριτωμένο, δροσερό, αθώο, γεμάτο φρεσκάδα… Τέλος πάντων, το ψάχνω το κερασάκι αυτό, ίσως αυτή η αναστάτωση στα ψυχοτέτοια μου είναι και η ευκαιρία για να βρω και να γυαλίσω το άφθαρτο της ψυχής μου…
      Να με πήγε με τη Σοφία, χρειάζεται προσοχή και γνώσεις εκτός από συντροφιά. Η συντροφιά ήταν εύκολη, την έπιασα στην πολυλογία, καταλάβαινε δεν καταλάβαινε την πήρε ο ύπνος. Το θέμα είναι η φροντίδα, π.χ. η τροφή της (σωλήνας στο στομάχι ) ή οι πρώτες βοήθειες σε περίπτωση επιληψίας, (πρέπει να χρησιμοποιηθεί ένας μαγνήτης) να καλεστεί ασθενοφόρο, και αχμμ εκεί χρειάζεται και ο Ύψιστος. Να με πήγε αλλά η Μαίρη είναι φίλη μου.

      Είναι τόσο απλό αυτό που μας ζητά ο Θεός, «αγάπα τον πλησίον σου» και βάζει και υποσημείωση-μπανανόφλουδα «ως εαυτόν» και βρίσκεσαι διαρκώς κάτω από μια ελιά γεμάτη καρπούς επιλογής, και ψάχνεις με βουρκωμένα μάτια και η οδηγία είναι εκεί. «Έχεις κάνει το 10% της προσπάθειας έχεις κλάψει έχεις καθαρίσει το βλέμμα σου.. Τώρα σταμάτα να κλαις (δηλαδή αγάπα τον εαυτό σου), και προχώρα. Τώρα μπορείς να με δεις. Είμαι μέσα σου Άφθαρτος και πάντα Δυνατός και θα αναλάβω τα υπόλοιπα.»

      Ευχαριστώ με το σχόλιό σου γλύτωσα τα χρήματα για ψυχανάλυση χαχαχαχαχα

      Τα πολλά λόγια είναι φτωχή σαλάτα χαχαχαχα Είμαι χαρούμενη που μας δίνεται η ευκαίρια να πάμε σε αυτή την παράσταση… Θα φέρω καλούδια

      Καλή Ανάσταση Απάγκιο μου 🙂

      Αρέσει σε 1 άτομο

  3. Έρχομαι και τρυπώνω εκεί ανάμεσά σας, στο δικό σας «Βασίλειο», για να πάρω την αύρα από τις προετοιμασίες σου. Τις Πασχαλινές. Έχουν τη χάρη τους, την προσωπική σου σφραγίδα, την ομορφιά και ζεστασιά.
    Πολύ συγκινητικό αυτό που έκανες με τη Σοφία, Μάνια μου! Πραγματικά πολύ όμορφο, ανθρώπινο.
    Θα συναντήσω τις σκέψεις σου με όλη αυτήν τη δογματική πολυδιάσπαση μπροστά στα Άγια Πάθη. Κάθε λογής δόγμα, παρατάσσει τα δικά του και όλα μαζί γκριζάρουν τη θυσία Του. Συμφωνούμε απόλυτα σ’ αυτό.
    Θέλω να κάνετε όμορφα σχέδια για το Πάσχα και να οργανώσετε το καλύτερο. Θα το ευχηθώ με την καρδιά μου.
    Καλή Μεγάλη βδομάδα καλή μου και καλό ..χειμώνα χαχαχαχαχα από εδώ μ’ αυτόν τον τρελό καιρό.
    Φιλιά πολλά.

    Αρέσει σε 1 άτομο

    1. Και εδώ ο καιρός από αύριο θα κάνει τα δικά του. Περιμένουμε λέει 2 με 4 πόντους χιόνι χοχοχοχο.
      Εύχομαι να περάσεις υπέροχα Γιάννη μου, και να προετοιμάσεις εξαιρετική Λαμπρή για την οικογένεια σου.
      Όλο και κάτι προσπαθούμε να οργανώσουμε μέσα στο τρελό παζλ των εργασιών μας εδώ στο πολυπολιτισμικό ψηφιδωτό του Καναδά. Το παλιό μου παλτό είναι αισιόδοξο πάντα, οπότε δεν υπάρχει και πιθανότητα να μην περάσουμε όμορφα χαχαχαχα

      Καλή Μεγάλη Εβδομάδα και καλή Ανάσταση Γιάννη μου
      Σε φιλώ 🙂

      Αρέσει σε 1 άτομο

  4. Από το εξοχικό που είμαι σου στέλνω ευχές να περάσεις καλά και η Ανάσταση να σου φέρει ηρεμία, χαμόγελα και πάνω από όλα υγεία.
    Φυσικά σε πήγε τρεις και μια με ένα παιδί που θέλει ειδική φροντίδα. Αλλά μπράβο σου, είσαι πολύ φίλη αφού στάθηκες δίπλα της και αντιμετώπισες το πρόβλημα.
    Πανικός; Ου μας πιάνει και χωρίς λόγο. Ή μας πιάνει λέω εγώ τότε που δεν υπάρχει λόγος για τα χρωστούμενα τα πριν που υπήρχε λόγος και τα βγάλαμε πέρα παλικαρίσια.
    Καλά τον σταυρώνουμε πολλές φορές τον Ιησού αλλά οχι όλοι μαζί. Ο καθένας και μια φορά. Αλλά σκέψου και πόσες φορές τον αναστήσαμε!
    Καλό Πάσχα Μάνια μου και να περάσετε ωραία στη συναυλία
    Εκεί τις βγάλατε τις μάσκες;
    Φιλάκια

    Αρέσει σε 1 άτομο

    1. Μάσκες δεν έχουμε βγάλει αλλά δεν χρειάζεται πια το πασαπόρτι για άρτους και θεάματα. Μάσκες ειδικά όταν δεν μπορεί να τηρηθεί η απόσταση ασφαλείας είναι υποχρεωτικές, γενικά όμως υπάρχει μια χαλάρωση.
      Στο εξοχικό σου, ωωωω τέλεια ελπίζω να είναι καλός ο καιρός στο νησί (αν θυμάμαι η ξανθιά καλά), εμάς σήμερα χιονίζει, 10 εκατοστά χιόνι αλλά μάλλον θα το έχει λιώσει μέχρι αύριο. Έτσι θέλω, να το έχει λιώσει γιατί αύριο έχω να βγω (κομμωτήριο και μια ιατρική εξέταση χιχιχ)
      .
      … μετατραυματικός λοιπόν πανικός, ναι αυτό είναι μια καλή απάντηση, και μάλλον μπορεί να λειτουργήσει ως στοιχείο για να σταματήσω να αναρωτιέμαι. Ευχαριστώ 🙂
      Η συμπαράσταση είναι πολύ όμορφο δώρο των φίλων, προσωπικά με έχει γεμίσει τέτοια δώρα η Μαίρη μου.
      Κάθε μέρα τον σταυρώνουμε, η ερώτηση είναι πόσοι από μας στο τέλος της ημέρας τον Ανασταίνουμε. Πάντως, αυτά τα δογματικά δεν θα του άρεσαν και πολύ, έτσι νομίζω.

      Θα φέρω λογάκια για την παράσταση. Καλή Ανάσταση και να έχεις μια υπέροχη Λαμπή 🙂

      Μου αρέσει!

    1. …και εμένα με προβληματίζει και όσο και αν έχω προσπαθήσει δεν μπορώ να βρω ουσιαστικούς λόγους, μόνο πολιτικούς οικονομικούς…. Ξέρεις τι είναι να κάθομαι στην πόρτα να ακούω μια κοπέλα να μου κάνει κατήχηση περί Χριστού, και να πιστεύει μέσα της πως είμαι σε λάθος δρόμο γιατί είμαι ορθόδοξη και όχι Ευαγγελίστρια; Τη ρώτησα το απλό… τι σημασία έχει για τον Χριστό από τη στιγμή που τον έχω ως οδηγό της ζωής μου; Δεν απάντησε…
      Αν το σκέφτεσαι καθημερινά να γράψεις κάτι τιςςςςς 🙂

      Καλή Ανάσταση και μια υπέροχη Λαμπρή σου εύχομαι

      Να περάσεις ξανά να σου δώσω και το φιλί της αγάπης 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

      Μου αρέσει!

    2. … όχι σίγουρα δεν είναι από τα πιο εύκολα θέματα… όπως νιώσεις… δεν είναι απαραίτητο να δημοσιεύσεις κάτι, μπορείς να το κάνεις ως προσωπική σου αναζήτηση-έρευνα-γραπτή συγκεντρωση σκέψεων. Μπορείς να το κρατήσεις στα πρόχειρα σου. Έτσι και αλλιώς οι ημέρες αυτές έχουν μια παραπάνω θρησκευτική φόρτιση…
      Καλή συνέχεια Βασίλη μου 🙂

      Μου αρέσει!

  5. Υπάρχει νοστιμότερο έδεσμα για την καρδούλα μας, από μια τεράστια σαλάτα και όταν μάλιστα περιέχει και μια Πασχαλινή συνταγή, νομίζω Μάνια μου, πως πρέπει να είμαστε ευγνώμονες που μπορούμε να την απολαύσουμε! 🙂
    Χιλιάδες ευχές χαράς, τύχης, υγείας και αναγέννησης να συνοδεύουν εσένα και το αγαπημένο «παλτό»!
    ΑΦιλάκια αγάπης, αγάπης και πάλι αγάπης! ❤ ❤ ❤

    Αρέσει σε 1 άτομο

    1. να σου πω την αλήθεια εμένα μου αρέσει το ψωμί το τυρί και οι πίτες, με τις σαλάτες είμαι δύσκολη εκτός αν είναι φρουτοσαλάτα… αντε καλά και οι σαλάτες τώρα που το σκέφτομαι νόστιμες είναι χαχαχαχαχα Σαφώς και πρέπει να είμαστε ευγνώμονες, και αν κάποιος έχει καμία απορία μπορώ να τον πάρω μια φορά να γνωρίσουμε από κοντά τη Σοφία για να αποκτήσει μια σχετική εμπειρία.

      αχ αχ το παλτό είναι η άλλη μου διάσταση χαχαχαχα Σε ευχαριστούμε επίσης !!!

      Πολλά πολλά πολλά φιλάκια Στεφανία μου, αααα ναι, δώσε και ένα φιλί στον Παραμυθά από μένα και μια σφιχτή αγκαλιά, σφιχτή όμως πολύ!!!

      Αρέσει σε 1 άτομο

    1. Σου χαμογελάω για το «Ουδέν σχόλιο» φαντάζομαι κάτι του τύπου «ουδέν σχόλιο για να μην ακούσεις πάλι τα σχολιανά σου» χαχαχαχαχαχα

      Όμως αυτό που μετρά περισσότερο απ όλα ως μήνυμα είναι η Ανάσταση.
      Σου εύχομαι μια υπέροχη Λαμπρή 🙂

      Μου αρέσει!

  6. Μάνια μου την Ανάσταση την έχουμε μέσα μας. Όλα τα άλλα απλά μας βοηθούν να το συνειδητοποιούμε. Εσύ το απέδειξες τσακ μπαμ με μια την κίνηση. Με την κίνησή σου να κάνεις συντροφιά στη μικρή Σοφία. Ξεπετάχτηκε η ανάσταση από μέσα σου και έγινε ένα μικρό θαύμα ψυχής.
    Η μανούλα ήξερε πολλά περισσότερα, αλλά κατά πως φαίνεται, μιλούσε μόνον όταν έπρεπε.
    Αυτό με τον πανικό, κάτι μου θυμίζει. Κι αυτό με την «ηρωϊκή» στάση όταν οι υπόλοιποι πανικοβάλλονται, κι αυτό κάτι μου θυμίζει 🙂
    Πολύ θα ήθελα να βλέπαμε παρέα την παράσταση. Εκτός των άλλων μου αρέσει πολύ αυτό το είδος μουσικής.
    Εύχομαι να περάσετε υπέροχα και οι μέρες του Πάσχα, όσο ανακατεμένες κι αν είναι να γλυκάνουν τις ψυχές σας με τον καλύτερο τρόπο.
    Καλή Ανάσταση, καλή όρεξη, και λίγες αμαρτίες δεν βλάπτουν. Δες τες σαν μια πρέζα καρύκευμα στη ζωή σου.
    Πολλά φιλιά!!

    Αρέσει σε 1 άτομο

    1. Είναι φίλη μου η Μαίρη. Η αλήθεια είναι πως τέτοιες στιγμές όταν ένα φίλος μπλοκάρει είναι κάτι σαν υποχρέωση να προσφερθείς. Είναι κάτι που χρειάζομαι και εγώ από τους φίλους μου.
      Περάσαμε υπέροχα πραγματικά τις ημέρες του Πάσχα. Θα τα γράψω να τα θυμάμαι σε άλλη ανάρτηση. χιχιχι Καλή η παράσταση. Η μουσική ήταν σε κάποιες περιπτώσεις εξαιρετική, με τραγούδια γνωστά αλλά με κέλτικο ρυθμό 🙂 Καλές και οι ψευδεσθαίσεις ! Σε κάποια φάση εξαφανίστηκε κάποιος και … Αλλού τον περιμέναμε αλλού μας βγήκε χαχαχαχαχα
      και που λές και που λες φιλενάδα, οι αμαρτίες είναι σαν τη σοκολάτα. Λίγη κάνει καλό ή υπερκατανάλωση σε στέλνει αδιάβαστο χαχαχαα
      Χριστός Ανέστη Μικρή ΜαΓία μου Πολλά πολλά φιλιά 🙂

      Μου αρέσει!

  7. Εμένα θα μου πεις για πανικούς μεγαλώνοντας; Η μάνα μου 80φεύγα, μου είπε προχθές «με δάγκωσε (!) κάτι στο δάχτυλό μου, και φοβάμαι πολύ», κι αυτό το «δάγκωμα» ήταν τελικά τσίμπημα κουνουπιού.. Εύχομαι να περνάς όμορφα. Είναι η πρώτη φορά που σε ανακαλύπτω και σε διαβάζω, και πολύ μου άρεσε η γραφή σου! Είμαι η Πέτρα και μην με ρωτάς αν είμαι καλά, σάμπως ξέρω;😋Καλό σ/κ Μάνια!

    Αρέσει σε 1 άτομο

    1. Καλώς όρισες 🙂 Σε τσάκωσα στα αγαπημένα μου και θα προσπαθήσω χωρίς να σε ρωτήσω να μαθαίνω αν είσαι καλά χαχαχαχα Χαίρω πολύ Πέτρα. Είμαι η Μάνια και βασικά είμαι ξανθιά αλλά και θεά χρόοονια τώρα από τη γειτονιά του παθ.
      Τι στο καλό ποτίζει και θρέφει το άγχος γμτ. Να δεις που η τροφός του είναι η ανασφάλεια αχμμ ή μήπως όχι ??? Το δικό μου το άγχος έχει να κάνει με άλλα θέματα που ακόμα δεν τα έχω καταλάβει. Θαυμάζω τα χρόνια της μητέρας σου, να την απολαμβάνεις 🙂

      !!!! άμα σου αρέσει η γραφή μου, και πολύ περισσότερο άμα καταλαβαίνεις και τι γράφω, είναι σίγουρο πως δεν είσαι σε θέση να ξέρεις αν είσαι καλά ή όχι χκξα΄λδκξφοαιεςξφλακδσξφ;οιςεφξαλκδξφ αδ( ξεκαρδιστικό γέλιο, ε ναι δεν γίνεται να ξεκαρδίζομαι στα γέλια και ταυτόχρονα να γράφω συντονισμένα χαχαχαχαχα )

      Να δώσεις τους χαιρετισμούς μου στη μητέρα σου
      Καλό μήνα Πέτρα μου (πσσσ σα να μιλώ στην πετριά μου χαχαχακξδάλκδξφπ;ιξε)

      Σημείωση: δεν τα πάω καλά με την ποίηση αλλά πάρα πολύ μου άρεσε αυτό που έγραψες Ακριβώς τόσο παράλογο όσο και ο πόλεμος Θα έρθω να στα πω και στο σπιτικό σου Τα λέμε

      Μου αρέσει!

  8. 🧡🌼🤔 Τεστ….123…..Εδώ και τρεις μέρες Μάνια μου κάνω ένα μαραθώνιο με την WordPress ελπίζοντας επιτέλους να μπορώ να σχολιάζω και εδώ πια…
    Οτι ήταν να σου πω στα είπα στο μέηλ σου αφού από εδώ δεν μπορούσα να επικοινωνήσω …δεν ξέρω αν την επόμενη φορά τα καταφέρω., το ελπίζω όμως
    Να αφήσω τις ευχές μου και εδώ…🧡
    Χριστός Ανέστη Μάνια μου με αγάπη παντού γύρω σου φιλιααα!!🌼

    Αρέσει σε 1 άτομο

    1. Ωραίο ήταν το μελάκι σου, νομίζω στο κάνει επίτηδες η Λεξότυπη για να απολαμβάνουμε εμείς τα μελάκια σου χαχαχαχα
      Ρούλα να σου πω κάτι που πιστεύω? Δεν χάνονται οι ανθρώποι που δεν θέλουν να χαθούν. Οπότε και να μη μπορείς να σχολιάζεις στο εξοχικό μου θα έρχομαι εγώ να σχολιάζω στη δική σου ανάρτηση και το πολύ πολύ μου απαντάς εκεί με αυτά που θα μου έλεγες εδώ χαχαχαχα Θα τα κάνουμε σαλάτα στα σίγουρα χαχαχαχα
      Αληθώς ο Κύριος
      Σε κάθε ερώτηση πιστεύω πως η απάντηση είναι η λέξη αγάπη
      Τα λέμε σε φιλώ

      Μου αρέσει!

Σχολιάστε